Преса

Преглед на печата – 17 януари

ПресаБСП и Фуат Гювен се пазарят за наема, е едно от водещите заглавия в днешния брой на „Хасковска Марица“. БСП – Хасково води разговори с представителите на турския бизнесмен Фуат Гювен за намаляване наема на партийния офис в Бизнесцентъра, цитира вестникът лидера на социалистите в областния град Иван Станчев. 

Богаташи хващат пушките, е също дописка от първа страница. Куп богаташи от района се канят този уикенд да излязат на един от последните ловни излети за сезона.

Арестуваха Жабата с 57 кг хероин за 5 милиона лева, е по-важното от криминалната хроника. 41-годишният Сали Салихов в ареста, отказва адвокат.

Още едно криминално заглавие в броя днес: Решават за серийния изнасилвач в неделя. Европейската заповед за арест на турчина с белгийско гражданство Диврикли Фатик не бе преведена от френски, което стана причина вчера делото срещу него да бъде отложено, допълва изданието.

Имотите поевтиняват, няма купувачи е челото от втора страница. До 400-480 евро на кв.м. паднаха цените в новостроящи се комплекси от затворен тип.

Местят матурите с две седмици, пише още „Марица“. С две седмици по-рано изтеглиха матурите тази година, за да не бъдат възпрепятствани абитуриентите, които ще кандидатстват в чужбина.

Даскали икономисват учебен резерв, четем в броя. Учителите в Хасково са спестили почти целия учебен резерв и от позволените две седмици са използвали едва един ден, цитира изданието експерти от Регионалния образователен инспекторат.

Димитровград иска паметника на Митко Палаузов, съобщава „Марица“. Димитровград да получи от Габрово паметника на Митко Палаузов, са поискали кметът на града Стефан Димитров и председателят на Общинския съвет Иво Димов.

Венци за освобождението на Симеоновград, информира вестникът. Скромно тържество отбеляза 131-годишнината от освобождението на града от турско робство.

Бизнесмен дари рамки на галерията, Ремонтират жп-трасето Димитровград-Ябълково, Цифровизираха и Маджарово – всичко това – в новия брой на Хасковска Марица.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button