Преса

Преглед на печата – 3 февруари

ПресаСмотават 4 години дело за смърт– челното заглавие на „Новинар юг“ днес. Става дума са смъртта на 37-годишен любимчанин. Той бил пометен на пътя от тогавашен служител на „Пътни такси и разрешителни“, службата е по-известна със старото си име БИАС. 

Юруш: Турция охлаби куфарната– темата на водещата публикация. Дребните трафиканти вече могат да пътуват за стоки до комшиите всеки ден. Отпадна ограничението за пътуване веднъж седмично, което беше въведено преди няколко години с цел да озапти процъфтяващата куфарна търговия.

Разширяват напролет градината по изкуствата– друг акцент от първа страница на вестника. Вчера архитект Тенчо Димов дари на общината проекта на новите сгради.

Грипът удря до дни, прогнозират общопрактикуващите лекари, пише още „Новинар юг“.

Другите заглавия в изданието днес: Палят колата на разследван за атентати срещу ченге. Подозират саботаж на граничен пункт Капитан Андреево. Авджии искат рибата в Марица.

С рейсове внасят дефицитно лекарство за бременни– голямото заглавие от първа страница на „Хасковска Марица“. От декември лекарството не може да бъде намерено в хасковските аптеки, поръчка от чужбина е единствената надежда на жени с проблематична бременност.

Бакалиите завъртяха далавера с безмитни цигари, информира вестникът. Куп квартални бакалии са продавали нерегламентирано тютюневи изделия без бандерол, доверили източници на печатното издание.

Идат яки сметки за ток
, следващо заглавие от първа страница. Около 75% от клиентите ще бъдат със завишени сметки за декемврийски и януарски ток, съобщават от EVN.

Почват пречиствателната станция на „Тракиец“, е голямото заглавие на втора страница. Министерството на регионалното развитие е заложило средства за довършване на започнатия през 1987 година обект в бюджета за тази година.

И още теми в „Хасковска Марица“: Вирус поваля децата в забавачките. Обраха Червения. Хасковлии ще дишат чист въздух. Калпав закон спасява бракониери. Как Аталай получи луксозен хотел– историята на луксозния хотел в Текето днес е публикувана на страница четвърта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button