Преса

Преглед на печата – 12 февруари

Вестниците в ХасковоЧенгета в контрабанда на 32000 евро– челното заглавие на „Новинар юг“ днес. Настоящ и бивш служител на МВР внесли валутата от Турция, надявали се да минат безпроблемно. Миналата вечер при митническа проверка двамата бяха засечени на граничен пункт Капитан Андреево.

Вчера Иванов, утре Данаилов в Александрово– темата на водещата публикация. Община Хасково е готова с музея на тракийското изкуство, президентът Първанов и принц Акишино ще режат лентата през май.

Пробват да върнат 21 деца на родителите им– друг акцент от първа страница на вестника. Това ще стане, когато социалните работници в Димитровград с подкрепата на психолог успеят да убедят безхаберните родители, че децата им се нуждаят от тях.

В Баните тъкмят воден атракцион за 6 милиона лева, информира публикация на втора страница. В аквацентърът в Минерални бани ще има плувни басейни и пързалки. Гласят и 100 нови хотела в курорта.

Другите заглавия в изданието днес: Глобяват за тютюнопушене най-вече в счетоводствата. Хасково изнася култура в центъра на Одрин. Димитровград се бърка с още ½ милион за автогарата.

Скулптор съди кмета Лисков, челно съобщава „Хасковска Марица“ днес. Тодор Тодоров твърди, че община Харманли му дължи 7000 лева за паметника на Капитан Петко.

Държавата не дава детските влогове, разказват пред вестника родители. Бавни процедури едва не провалят участие на тийнейджъри спортисти, майките принудени да вземат заеми.

Тийнейджъри фалшифицират лични карти, пълнят баровете, е голямото заглавие на втора страница. Куп номера, за да заблудят ченгетата, споделят подрастващите в интернет.

Проекти за 65 милиона лева готви Димитровград през 2009-а, съобщава „Хасковска Марица“.

И още теми в броя днес: Ресторантите в Хасково пълни за Свети Валентин. НПО-та отсвириха проект за борба с иманярите. Високи лихви и липса на кредити обезглавиха строителите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button