Избори 2009

Гражданско сдружение „Разум“ застана зад кандидатите на ГЕРБ

Разум подкрепи ГЕРБГражданско сдружение „Разум“ подкрепи Политическа партия ГЕРБ за предстоящите избори за Народно събрание. На пресконференция днес част от ръководството на гражданското сдружение застана зад кандидатите на ГЕРБ в Хасково.

Подкрепата си изразиха председателят на сдружението д-р Георги Тонев, финансовият консултант Найден Марков, строителният инженер Христина Венкова, икономистът Огнян Тонев, бизнесменът Петко Борисов, инж. Николей Венков и собственикът на охранителна фирма Деян Колев.

Според д-р Тонев идеите на ГЕРБ са сходни с тези на сдружението в много аспекти. Те настояват за промяна в избирателния закон, която да даде възможност за по-голямо участие на неформалните организации и гражданските обединения. Други общи цели на „Разум“ и ГЕБ е борбата с корупцията и промяна в политиката за земеделието.

От гражданското сдружение покрепят решението на ПП ГЕРБ Хасково в листата да присъстват само местни хора.

ГЕРБ Иван Петров Делян Добрев

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button