Избори 2009

Бойко Борисов в Хасково: Ще има възмездие!

Иван Петров и Бойко Борисов

Иван Петров и Бойко Борисов

Трябва да има възмездие за тези, които ограбват държавата, заяви в Хасково лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той бе тук, за да представи кандидатите на партията за депутати. Дисциплината ще бъде затегната и нашите хора трябва да знаят това, категоричен бе Бойко Борисов. Те трябва да ходят на работа в парламента всеки ден.

Когато след година се върнем тук на този площад хората, които са избрали нашите кандидати трябва да са тук, а не да са се отвратили от избора си, заяви Борисов и припомни, че на ГЕРБ е необходимо пълно мнозинство. За съжаление покрай тройната коалиция в България хубавата дума обединение се превърна в мръсна.ГЕРБ ще работи и за премахване на имунитета на депутатите, защото всеки трябва да отговаря за действията си, заяви Борисов.

Трябва терминалите на граничните пунктове да бъдат свързани с НАП и да се знае какво се случва с всеки камион. Така ще се защитят и българските интереси, категоричен е генералът. Европа вярва на ГЕРБ и затова спря парите на тройната коалиция, а нашият евродепутат Румяна Желева стана заместник- председател на най-голямата група в европарламента, заяви Борисов.

На сцената на пл. „Свобода“ в Хасково бяха представени и кандидат- депутатите на ГЕРБ в района. След като благодариха на събралите се хора, те казаха какво искат да докажат като станат народни представители. На първо място това е, че кризата може да бъде преодоляна, заяви мажоритарният кандидат Делян Добрев. За водача на листата Иван Петров приоритетите ще бъдат три – довършването на магистрала Марица, развитието на туризма в региона и връщането на доверието в МВР.

ГЕРБ Иван Петров Делян Добрев

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button