Избори 2009

Петя Ставрева: Ще лобирам за повече инвестиции в хасковска област

Петя Ставрева

Петя Ставрева

На Хасковска област са й нужни много инвестиции. Тук трябва да дойдат европейските пари, заяви на заключителната си пресконференция днес водачът на листата на Синята коалиция в региона Петя Ставрева. Тя направи равносметка от срещите си с хилядите хора през последните седмици.

Хасково е европейски град, а регионът има много потенциални възможности, сподели добрата си оценка Ставрева. Тя обаче е категорична, че инфраструктурата, особено в малките населени места, има нужда от инвестиции. Аз ще лобирам за това тук да дойдат много пари, категорична бе Ставрева.

В края на кампанията в Синята коалиция са притеснени от страха, който изпитват хората в някои региони, където ДПС има по-голямо присъствие. Този страх, това мълчание показват, че демокрацията там не е дошла. Има нужда от въвеждане на европейски правила, категорична е Петя Ставрева.

Тайрюмер Мюмюн, Петя Ставрева, Моньо Христов

Тайрюмер Мюмюн, Петя Ставрева, Моньо Христов

Чувстваме се неудовлетворени от кампанията като цяло, защото основните политически сили избягаха от дебата, заяви заместник- председателят на Обединените земеделци Моньо Христов. На среща по покана на синдикатите вчера са присъствали много малко представители на политически сили, а Синята коалиция е била единствената, която се е запознала предварително с меморандума на КНСБ, който е бил предмет на обсъждане. Това показва, че някои политически сили не са готови за управление на страната, категоричен бе Христов. Той изрази притеснението си и от слуховете, че се подготвя масово купуване на гласове и призова всички, които имат информация за подобни сделки, да подават сигнали в щаба на сините.

Подкрепата си за Синята коалиция и лично за Петя Ставрева изрази Тайрюмер Мюмюн от гражданско сдружение ЕВЕТ и Българската социалдемократическа партия.

Петя Ставрева благодари на всички хора, които са я подкрепили по време на срещите в областта и призова избирателите да гласуват с разум. Тя покани всички симпатизанти на Синята коалиция на концерт в събота от 19:30 часа на площад „Свобода“ в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button