Избори 2009

ГЕРБ подари мотопед на колоездач, изминал над 100 км., за да гласува

Иван Петров, Делян Добрев и Велин Велинов

Иван Петров, Делян Добрев и Велин Велинов

Нов мотопед от ГЕРБ Хасково получи най-запаленият гласоподавател и симпатизант на партията Велин Велинов. „Събрахме средства от членове на ГЕРБ и купихме този мотопед. Решихме да го направим след като разбрахме за колопохода от Пазарджик до Хасково, който направи Велин на евроизборите, за да гласува“, каза водачът на листата Иван Петров. 

„В неделя пак ще дойда с колелото си до Хасково, за да дам вота си, защото все още нямам книжка за мотопед“, разказа симпатизантът на ГЕРБ. Той допълни, че е решен възможно най-бързо да изкара шофьорския курс и да вземе свидетелство за правоуправление на мотопед. Смята да отиде до Брюксел, за да присъства на сесия на Европарламента.

ССД подкрепиха Делян Добрев

ССД подкрепиха Делян Добрев

Велин Велинов е на 37 години. Живее заедно с баща си в пазарджишкото село Сарая, но адресната му регистрация е в Хасково. Симпатизант е на ГЕРБ, защото е очарован от харизмата на Бойко Борисов. Безработен е. Занимавал се е със строителство и селско стопанство. Убеден е, че неговата партия ще му намери работа, а за бензина до Брюксел ще търси спонсор. Вярва, че колопохода му до урната ще вдъхнови много хора и ще ги накара и да излязат и да гласуват в неделя. За мотопеда освен членовете на ГЕРБ е благодарен и на медиите, благодарение на които е станал известен.

Междувременно димитровградската структурата на Съюза за свободни демократи днес даде своята подкрепа за мажоритарния кандидат на ГЕРБ Делян Добрев. „Сигурни сме, че той ще работи за модернизиране на обществения, политическия и икономически живот в страната и ще окаже максимална подкрепа за развитие на малкия и средния бизнес в региона“, каза членът на политическото ръководство на ССД на национално ниво Стефан Венков.

ГЕРБ Иван Петров Делян Добрев

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button