Избори 2009

Подкрепа за Райна Йовчева от „Родолюбие“ и „Защита“

Райна ЙовчеваНе всеки има смелост да застане пред избирателите след изкаран мандат, но аз винаги съм разчитала най-много именно на срещите си с хората, каза днес областният управител на Хасково и мажоритарния кандидат на Коалиция за България Райна Йовчева.

Ще се опитаме да поправим грешките и да вземем предвид заръките на хората, заяви Райна Йовчева. Желанието й е 8-те депутати от хасковски избирателен район, които ще влязат в парламента, да работят за просперитета на областта и да се справят с проблемите.

Представителите на Родолюбие и Защита подкрепят Райна ЙовчеваРайна Йовчева призова всички, които в неделния ден ще идат до урните, преди да гласуват да направят обективна оценка на изминалите 4 години без да се поддават на черните краски, които рисуват някои политически сили и тогава да пуснат бюлетината.

Днес Райна Йовчева получи подкрепата на гражданско сдружение „Родолюбие“ и партия „Съюз на патриотичните сили ЗАЩИТА“. „Съдбата на страната ни е в нашите ръце! Трябва да сме отговорни преди избора си, затова нашето единодушно решение е да подкрепим Райна Йовчева. Сигурни сме, че тя ще защитава интересите на хората от областта“, пишат в обръщението си двете политически организации.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button