Преса

Преглед на печата – 13 януари

ПресаВадят пистолет на аптекарка заради 6 500 лева – това е челното заглавие на Хасковска Марица днес. Рехабилитаторът Ст.Моралиев пускал ток на фармацевтката докато правили секс, информира още всекидневника, темата продължава на страница трета.

Министър пише книга за Свиленград,пълна с грешки – пише в челно заглавие Хасковска Марица. Става дума за министърът без портфейл Божидар Димитров, които е изпълнявал поръчка на община Свиленград. Пътеводителят замислен като реклама на града,превръща се в срам, пише вестника.

Иде втора грипна вълна – също заглавие от първа страница. Очаква се тя да удари Хасково през февруари, прогнозираха лекари от областния град.

Друго заглавие от първа страница – 5 000 лева глоба за незаконен улов – толкова е глобата за авджии от дружинката в Тънково. Те излезли на лов без да бъдат вписани в бележката на ръководителя на лова.

Тест – лентите за диабет поевтиняват, прогнозира пак от първа страница Хасковска Марица. Това може да стане ако поръчката им става не от Здравното министерство, а директно от аптеките.

Темите от Новинар юг с днешна дата – Газът на 2 км от Хасково– до края на месеца започва първият етап от изграждането на вътрешно градската мрежа, водещо заглавие на вестника.

300 000 на едно гише – водеща тема на Новинар юг. Само в 1 хасковски офис издават документа, с които след 1 април ще ни пускат да пътуваме в ЕС, става дума за европейските здравни карти.

304 бягат от час, режат от помощи родителите им – в материала публикуван на първа страница , става ясно, че родителите на 304 ученици са без месечна социална помощ заради бягство на децата им от час.

Заглавие от втора страница – 300 лири за изучаване на български в Турция, ръководството на местния Тракийски университет набира кандидати за усилено изучаване на нашия език, пише Новинар юг.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button