Преса

Преглед на печата – 26 април

Преса„Симеоновград-Гълъбово само за гълъби“– водещото заглавие за „Новинар юг“ в днешния му брой. Жителите на 2 села се канят да затворят разбития път в знак на протест, пише вестникът.

Над главата му днес: „При акция в Харманли задържаха 14 проститутки“- пренос към стр. 3.

„Спипаха селянин със 7 кг дрога“– също отправка от първа към трета страница.

Останалите заглавия от стр. 1 в „Новинар юг“ днес: „Галактион с 3 часа литургия в Голямо Асеново“ и „Първанов се среща с бизнеса в „Планета“.

„Рокерска гонка разтресе Харманли“– водеща тема от втора страница.

„Съветски подполковник ни спасява от Трета световна“– темата на стр. 4. „Новинар юг“ разказва за Станислав Петров, който не натиска копчето „Старт“ преди 27 г.

На конкурса „Южна пролет“ е посветена стр. 6 „Лауреати“ със заглавие „Провинция-столица 2:2 за призовете на „Южна пролет“.

Още една интересна тема от шеста страница: „Деян Янев, шефът на Младежки център-Хасково: „Гранд“ не са изгонени, просто не спазиха договорките“.

„Новата „Мис България тръгна“ от Димитровград“. Ромина Андонова дефилира в местната дискотека с дрехите от модна колекция- водещата тема от последната страница в днешния „Новинар юг“.

„Майка забрави дъщеря си в полицията“– акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“. На стр. 3 вестникът разказва за полицейската акция в Харманли, при която с патрулка прибраха у дома момиче, хванато със сводници.

„Общината взема незаконен блок на „Бисера“– водеща тема на „Хасковска Марица“ днес. Рушащата се от 10 г. панелка да стане социално жилище, настоява общински съветник, пише вестникът.

„Букелон се пропука“– също заглавие от първа страница. Става въпрос за кулата Букелон в свиленградското село Маточина.

„Хванаха диабетик със 7 кг дрога“, „Бус в центъра- 200 лв. глоба“– заглавия от първа страница на „Хасковска Марица“ днес.

„Изплуваха още агенти на ДС от МВР“– водещо заглавие от втора страница. Ексшефът на Гранични войски Димитър Иванов и полицаи от Хасково с досиета, пише „Хасковска Марица“.

„Лазерно шоу озари Тополовград“, „Седмица на книгата в Ивайловград“, „Махат спорта от Младежки център“ и „50 т боклук след „Голямото почистване“ в Свиленград“– заглавия от втора страница.

Темата на броя: „Склад за скрап разбуни духовете в Свиленград“. Общински гардове заприщили входа, не пускат камиони. Обектът е незаконен, работил с разрешително, издадено от Хасково, твърдят от кметството.

„В българското образование и морковът и тоягата са закърнели“– темата на стр. 5.

„Затварят Колодрума от днес“– водещо заглавие за спортната страница 6.

„И замириса на море с Краси Пирата и Ваня Ангелова“– акцент от последната страница на „Хасковска Марица“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button