Преса

Преглед на печата – 23 август

Image„Чудо: Хасковлийка отказа място на митницата„, пише във водещото си заглавие днешният брой на „Хасковска Марица“. Йорданка Атанасова не ще да работи на кантара, заплатата й била малка.  

„Наръгаха мъж след пиянски запой“, е другото чело от първа страница. 33-годишният Митко Христозов прободен с нож в корема, състоянието му се стабилизира. 

И още едно криминално заглавие от първа страница: „Измамиха баба с 1000 лв.„. С позната схема – разваляне на черна магия, две жени успели да задигнат 1000 лв. от 76-годишна пенсионерка от харманлийското село Поляново.

„Антон от ПМГ със сребро от Канада“, пише „Марица“. Младежът завоюва отличието си на 22-рата Международна олимпиада по информатика във Ватерло, Канада. Там българският отбор е спечелил общо два златни, един сребърен и един бронзов медал.

Също на челната си страница вестникът цитира социоложката Татяна Буруджиева, която казва: „Георги Иванов няма да се кандидатира за нов мандат“. По думите й, кметът ще се откаже „защото правилно разчел показните представления, които му организира ГЕРБ през тази година“.

„Самозванецът Генджев всява смут и през Рамазана“, е челното заглавие от втора страница с адрес София-Хасково. Мюсюлманите с приветствия от две мюфтийства, напрежението и кризата помрачават Свещения месец, е допълнението към заглавието.

„В АГО постоянно крадели противопожарните маркучи, държат ги под ключ„, съобщава изданието. Според зам.-директора по административно-стопанската дейност на МБАЛ – Хасково Симеон Пачеманов, те били задигани, като по-късно се използвали  за поливни цели по дворовете и градинките.

„Откриват аутобана след седмица“, е заглавието, придружено със снимка. Отсечката на автомагистрала „Марица“ от Харманли до Свиленград ще бъде напълно завършена в началото на следващата седмица, уверяват строителите. Очаква се тя да бъде открита от премиера Бойко Борисов.

„Тиквичка с човешки бой на събора в село Крум„, любопитна дописка също от втора страница. В димитровградското се състоя празник на плодородието, на който бяха показани плодове и зеленчуци с необичайни размери и форми.

„СБХ помага за паната в Димитровград“, Търсят учители по английски“, „70 войводи ходиха на Петрова нива“ – всичко това четете в новия брой на „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button