Преса

Преглед на печата – 25 август

Преса„500 хиляди лева потънали в ремонта на Инфекциозното“, с това заглавие открива броя си днес „Хасковска Марица“. Парите потънали в Бермудския триъгълник – старото ръководство, фирмата-изпълнител, новото ръководство на МБАЛ – Хасково.

„Млад свещеник съживява неделно училище“, е другият водещ материал от първа страница. Отец Серафим от църквата „Свети Димитър“ почва с беседи и сказки за възрастни, прави молебен за учебната година.

„Откриха канабис в двора на дядо“, дописка с адрес Свиленград-Харманли“. Дрогата е открита от полицаите в стопански двор, използван от 72-годишен мъж.

„Древните ябълковци свързвали отвъдното с Марица“, е статията, придружена със снимка. Останки от няколко погребения са намерени край реката, което навежда на подобни мисли екипа на доц. Красимир Лещаков.

„Шестима повалени от марсилска треска“, съобщава изданието. Толкова са случаите, регистрирани от експертите на РИОКОЗ през изминалата седмица.

„Родилки искат „План за раждане“
, е челното заглавие от втора страница. Подписваме „Информираното съгласие“ в АГО машинално, нещата трябва да се регламентират още на консултациите, е допълнението в материала.

„38 фирми от региона отписани от ДДС“,
четем още в броя. НАП предупреждава търговците за нов регистър в Румъния.

„Генерал прави първа копка на авиомемориал“, пише „Марица“. Генерал-майор Константин Попов – началник на Военно-въздушните сили на Република България се очаква да направи първа копка на мемориален авиокомплекс в Узунджово днес.

„Четирима се натискат да станат бирник номер едно в Димитровград“, друга дописка от втора страница на вестника. За шефското място в отдел „Приходи“ на Общината кандидатстват Славея Господинова, Адриана Кадифейкина, Светлана Делчева и Георги Стойков.

„Кърпят четвъртокласната мрежа на Свиленград“, „Забавачниците почват от 1 септември“, „300 първокласници повече в школата в областта тази година“ – всичко това – в новия брой на „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button