Преса

Преглед на печата – 26 октомври

Преса„Обират“ галериите през вечер.“– водеща тема от днешния брой на „Новинар юг“. Брошура на Волен Сидеров задействала алармата в нощта срещу вота, пише в подзаглавието. Като на пожар през последните дни са шефката на тукашните галерии Татяна Форева и уредниците Донка Паскова и Злати Гочев. Почти през вечер алармата в двете галерии се задейства в малките часове на нощта, разказва вестникът.

„Иван Богданов лъсна в ДС като Ивайловски“– акцент над главата в броя на „Новинар юг“ днес с отправка към стр. 3. Бившият шеф на инспекцията по труда бил секретен сътрудник във външното разузнаване. Държа реч на първия опозиционен митинг в Хасково, припомня в подзаглавието „Новинар юг“.

Почитателите на сексимвола Асен Блатечки и на театралното изкуство ще могат да видят постановката „Американска мечта“ на 2 ноември в читалище „Заря“, режисьор е Бойко Илиев, пише още днес „Новинар юг“.

„Хасково 2“ озори „Димитровград“ за купата“- тема от спортната стр. 5.

„Договори ли се Георги Иванов с ДПС?“– акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“, който е и отправка към темата на броя на стр. 4.

„Манипулации с бюлетини в Хасково“– водещо заглавие за 1 стр. на „Хасковска Марица“ днес. Кандидат-съветничка алармира за грешки в бюлетините 2 дни преди вота. Книжата тогава обаче би следвало да са под полицейска охрана, пише в подзаглавието.

В заглавие на 1 стр. вестникът пише още: „Уникални релефни карти за юбилея на „Паисий“.

Тема от стр. 2: „НСИ: Старите жилища поскъпват“.

Акцент от 3 стр.: „Салабашев и още трима зад решетките за хероин“. Баща пренася 12 кила дрога с невменяемия си син, пуснаха момчето от ареста, пише в подзаглавието. Също на 3 стр.: „Спират камиони и автобуси за лоши гуми“ и „4 месеца няма обвинен за смъртта на Христо Георгиев“.

На стр. 5- „Избори 2011“ с краткото заглавие: „Идалго“.

Заглавие от спортната стр. 6: „Димитровград“ излъга „Хасково 2″ за купата“.

„Мария Делчева показва картина в Копенхаген“– водеща тема от последната страница на „Хасковска Марица“ днес. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button