Преса

Преглед на печата – 10 ноември

ПресаХасковска Марица: “45-годишен запали дома си от мъка по жена си”. Съпругата отишла на гурбет, не се прибрала две години. Самотноживеещият мъж от село Радиево драснал клечката на къщата си в 4 часа сутринта вчера. Съседи извикали пожарната, а пред органите на реда подпалвача заявил, че в тази къща не се живее.  

Още една огнена дописка –“Пожар остави центъра без ток”. Квартал “Освобождение” и част от центъра на Хасково на тъмно заради пожар в къща. Собственичката й видяла пламъци около комина. До пристигането на пожарникарите, се повредили жици и за повече от час нямало ел.захранване.

Другата водеща тема съобщава за “Хаос с цените на лекарствата”. Въпреки прогнозите за скок, илачите по-евтини в някои аптеки, пише вестникът.

“Делян Делчев оглави ОбС”
е друго заглавие във вестника. Кметът Георги Иванов пръв поздрави новоизбрания председател на ОбС. 26 съветници, сред които и представителите на Атака, гласуваха за Делчев. Групата на Ахмед Доган демонстративно напусна залата преди тайния вот.

И за ОбС в Минерални бани пише Хасковска Марица– “Фаредин Шен с пълна подкрепа в Минерални бани”. Той бе преизбран за председател с абсолютно мнозинство. За трети пореден път Орхан Шабан се закле като кмет.

Още едно заглавие по темата – “Керанов и Тодорова зам.-кметове”. Татяна Димитрова и Кирил Керанов са почти сигурните заместници на кмета Георги Иванов, според Хасковска Марица. Назначенията им ще стана факт в началото на изната седмица. Кои ще бъдат другите двама, още не е ясно.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button