Преса

Преглед на печата – 30 септември

Преса„Новинар Юг”: „В Хасково маскиран пердаши с пищов”– челно информира изданието. Грабителят нахлул час след полунощ вчера в хранителен магазин, тръгнал си с 80 лева оборот.

„Гаф стопира регистрирането на строителите”– водеща тема в броя на „Новинар”, който допълва: Удължават за пореден път срока заради грешка в системата. Този път до 15 октомври.

„Бременна в 7-ия месец обърна миниван, отърва се с уплаха”; „23- годишна фенка на Бойко командва Тянево”; „Мезек строи собствена пречиствателна станция”– четем на първа страница във вестника.

От втора „Новинар” съобщава: „МОН се скъпи на автобуси, Хасково наема превозвачи”. Рейс прави по 2 курса сутрин, за да извози децата до средищното школо в Книжовник.

„Стефан Марашев уволнен след 2 месеца болнични”; „Сербест реже лентата на хоспис за 25 г. Стамболово”; „Санитарките в Димитровград поискаха по- високи заплати”– пише вестника.

„200 000 евро за общините за развитие на туризма”– четем още в „Новинар Юг”, който допълва по темата: Парите са по програмата за селските райони, от региона могат да кандидатстват Ивайловград, Маджарово, Минерални бани, Симеоновград и Стамболово.

Магазинният обир ни посреща под заглавие „Въоръжен обра магазин на полицейски тъст” и на първа страница във „Хасковска Марица”. Маскираният нападнал 59- годишен мъж с пистолет, задигнал оборота- пише и тук.

„Хулигани разграбват закрито школо”
– водещо информира „Марица”. Ще изпратим екип на проверка, обещаха от отдел „Контрол, обществен ред и законност” към общината.

„Захариева сдаде социалната дирекция”; „Плащаме за последно местни данъци”; „Президентът и Бойко заедно на границата”– пише на първата си страница вестника.

„Удрят фирми нарушителки с жестоки глоби”– четем на втора в „Марица”. 15 000 лв. санкция за работник без трудов договор, задават се фалити за малки.

„Професионалното съдийство хранилка за негодници”– под това заглавие ще прочетем още: Рефер се гаври с Хасково след телефонна заповед. В областта нямаме щатни арбитри- няма и корупция.

На страниците на „Хасковска Марица” ще прочетем още: „Повишават в ранг 9 магистрати”; „ 2 хиляди тира затапени на Капъкуле”; „Младежка безработица мъчела и в ЕС”.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button