Преса

Преглед на печата- 28 април

Преса„Данев продава мерцедеса на Райна“– водещо заглавие в днешния брой на „Новинар юг“. Началната цена е 4 225 лв., областният остава само по джип, съобщава подзаглавието.

Над главата със снимка-отправка към стр. 2: „Местни бизнесмени с Борисов в Хърватия“.

Също акцент от 1 стр. със снимка-отправка „Нека да е лято: Фани и Иван в Дубай“– за дългия депутатски Великден „Новинар юг“ пише на 2 стр.

„По 850 дневно носят декларациите си в НАП“
– още едно заглавие от 1 стр. в „Новинар юг“.

„Съдът отмени поръчката за боклука на Хасково“– водеща тема от 2 стр. Също на 2 стр. в „Новинар юг“ днес: „Баба Милка бита, изнасилена и задушена“– възрастната жена от хасковското село Корен бе убита на Великден и открита от свои съседи.

„Опелът убиец на 6-имата- и на дискотека в Брод“– тема за 3 стр. Данаил Георгиев започнал да излиза от комата вчера. Шофьорът, прегазил младежите в Симеоновград, вече не е на командно дишане, говори несвързано, пише вестникът.

Интервю с кмета на Белене Петър Дулев – на стр. 4 със заглавие: „Никой в Белене не е против строителството на АЕЦ“.

„Мама Мария носи късмет на Григор“– водеща тема от спортната стр. 5. Останалите теми: „Димитровград“ с половин отбор в лазарета“ и „Стрелят по глигани и мечки край Баните“.

„Сталитници и англичани крепят Поляново“– темата на стр. 6.

„Хасково и България помагат на Мими“– за благотворителния концерт на площадка „Спартак“ днес пише на стр. 7.

„Хасково пак столица на камерния танц“ – водеща тема от последната стр. 12 на „Новинар юг“.

„В ОбС-Харманли внасят докладни само с резолюция на кмета“ – акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“. Още по темата- на стр. 2.

„Гъркиня неправомерно наддава за имот, губи българин“– водеща тема за „Хасковска Марица“ днес. Съдебен изпълнител обяви за купувач чужда гражданка, после постанови продажбата за недействителна, разказва вестникът.

„Търсят нелегален доставчик на мляко“ и „ВАС анулира конкурса за боклука“– също акценти от 1 стр.

„Бивш военен оглави бежански център“– заглавие от 2 стр. Останалите теми: „12 692 декларират миналогодишни доходи“, „Бизнесмен иска опрощаване на неустойка“ и „Почетоха с изложба Бай Борис Колев“.

„В ОбС ще търсят пари за погребението на Ханко“– акцент от 3 стр. 31-годишният хасковлия почина от инсулт в Италия, приятели и съветници организират във Facebook  благотворителна акция, пише вестникът.

Темата на броя на стр. 4: „Не пускат момиче на матура по испански, имала оценка по каталунски“. 2 294 от областта ще полагат държавни зрелостни изпити, пише вестникът.

На стр. 6- „Спорт“ „Хасковска Марица“ пише: „Наказаха биячите на Павката за 1 година“.

„Откриха с изложба Дните на Харманли“
– заглавие от последната страница на „Хасковска Марица“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
колювата майка
колювата майка
28.04.2011 10:18 10:18

В хасково.инфо пише: „В ОбС ще търсят пари за погребението на Ханко“- акцент от 3 стр. 31-годишният хасковлия почина от инсулт в Италия, приятели и съветници организират във Facebook благотворителна акция, пише вестникът.“

При вас пише: „В ОбС ще търсят пари за погребението на Хранко, акцент от 3-та. Починалият от инсулт в Гърция 31-годишен бивш футболист Радослав Терзиев-Хранко може да бъде транспортиран до България,“

Материалът е от един и същи вестник, кое е вярното, май ще ни накарате пак да си купуваме вестници, защото излиза, че някой идва пиян на работа, а ние трябва да му четем глупостите. Губите доверие в читателите си. Този коментар че го пусна и в другия сяйт.

колювата майка
колювата майка
28.04.2011 10:20 10:20

ИЗВЕНЕТЕ, просто оускам един и същи ком в двата сайта, това е верният

При вас пише: „В ОбС ще търсят пари за погребението на Ханко“- акцент от 3 стр. 31-годишният хасковлия почина от инсулт в Италия, приятели и съветници организират във Facebook благотворителна акция, пише вестникът.“

В хасково.нет пише: „В ОбС ще търсят пари за погребението на Хранко, акцент от 3-та. Починалият от инсулт в Гърция 31-годишен бивш футболист Радослав Терзиев-Хранко може да бъде транспортиран до България,“

Материалът е от един и същи вестник, кое е вярното, май ще ни накарате пак да си купуваме вестници, защото излиза, че някой идва пиян на работа, а ние трябва да му четем глупостите. Губите доверие в читателите си. Този коментар че го пусна и в другия сяйт.

Back to top button