Избори 2009

Цветанов: България трябва да си върне доверието на Брюксел

Цветан Цветанов представи част от кандидатите за евродепутати на ГЕРБ

Цветан Цветанов представи част от кандидатите за евродепутати на ГЕРБ

България има нужда да си върне доверието от страна на Брюксел и да се върне в правилния път, заяви тази вечер в Хасково председателят на партия ГЕРБ Цветан Цветанов. Той бе тук, за да представи част от листата за евродепутати на партията, сред които и единственият хасковски кандидат Делян Добрев.

Надявам се, че националният отбор на ГЕРБ ще успее да спечели доверие, за да се възползваме от солидарността и да разпределим парите на европейския данъкоплатец по правилата. Те трябва да стигнат до всички български граждани и общини, за да послужат за подобряването на инфраструктурата, за българското земеделие, за развиване на всички основни дейности и да можем да съхраним хората, заяви Цветанов и допълни, че една от най-важните цели е хората да остават в България, а не да търсят реализация навън.

Най-важното за хората в листата на ГЕРБ за Европейски парламент е, че хората са се реализирали без политическа протекция. Днес България се нуждае от нови политици, категоричен бе Цветан Цветанов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button