Избори 2009

Семейство Паси показа на шведския посланик пътя към НАТО

Семейство Паси и Пол БайерПътят към НАТО минава през Хасково – с тези думи мажоритарният кандидат и водач на листата на НДСВ в областта Соломон Паси представи града на шведския посланик Пол Байер. Дипломатът бе гост на Гергана и Соломон Паси снощи. Поводът бе рожденият ден на министъра по европейските въпроси и съпруга на бившия външен министър.

Швеция ще поеме председателството на Европейския съюз само след няколко дни и поканата към Пол Байер е заявка, че искам да сближа Хасково с Брюксел, коментира Соломон Паси. Той показа на дипломата площад „Атлантически“, който е кръстен по негова идея.

Гостите в театъраБившият външен министър коментира, че има възможностите да направи европейските фондове и практики реалност за региона, което всъщност ще бъде негова кауза в следващия парламент. В помощ ще му бъдат и немалкото контакти и натрупан опит като бивш дипломат №1 на България.

Соломон Паси коментира, че е имал покани да бъде водач в цялата страна, но се е спрял на Хасково заради трайните си връзки и приятелства в региона и ще се опита да допринесе максимално за развитието на областта в следващите 4 години. За нас Хасково е приоритет, допълни Паси.

Петокласничката Татяна с гоститеСимволичен домакин на семейство Паси и шведския посланик в Хасково бе петокласничката от тукашното училище „Св. Климент Охридски“ Татяна, която също като Гергана Паси имаше рожден ден вчера. Момичето обеща на гостите да им изпрати имейл със своите очаквания за живота си след 15 години.

След разходката с шведския посланик семейство Паси го заведе на театър. Гостите гледаха постановката „Шведска защита“, която е част от Театралните празници на Хасково.

 Соломон Паси  Паси показва площад Атлантически на посланика

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button