Избори 2009

Райна Йовчева се помоли за просперитета на хората в областта

Райна ЙовчеваЛитургия за благоденствието на жителите на област Хасково бе отслужена в църквата „Св. Богородица“ в областния град от Константийския епископ Антоний в присъствието на свещеници от всички църкви в града.

„Нека в делата се водим от от общата любов на нацията ни и нашите потомци ни споменават с добро“ – тези думи прозвучаха като благопожелания към мажоритарния кандидат Райна Йовчева и всички кандидати от листата на „Коалиция за България“ в Хасково.

Епископ Антоний пожела на всички здраве и сили, за да работят в полза на обществото и просперитета на областта.

Райна Йовчева„Нека това, което си пожелаваме, се случи с Божията помощ“, изрази надежда от своя страна мажоритарният кандидат за хасковски регион Райна Йовчева.

По-късно тя участва в откриването на кампанията в Димитровград. „Преди 4 години обещахме да бъдем близо до хората и да чуваме болките им. Сега поемаме ангажимент да продължим това, което започнахме“, заяви Райна Йовчева от сцената.

„Това, което не успяхме, ще изпълним в следващите 4 години“, допълни мажоритарният кандидат на „Коалиция за България“ и благодари на хората, които с гласа си ще й дадат възможност да продължи да работи за всички.

 

Литургията отслужи Константийския епископ Антоний

Литургията отслужи Константийския епископ Антоний
 

Специални гости на откриването на кампанията бяха Севдалина и Валентин Спасови

Специални гости на откриването на кампанията бяха Севдалина и Валентин Спасови

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button