Избори 2009

НДСВ може да обедини симпатизантите и на други партии

Соломон Паси представи листата на НДСВЛистата на НДСВ е най-младата, най-перспективната и най-обещаващата в Хасково и може да обедини симпатизантите на всички партии, заяви водачът й и мажоритарен кандидат Соломон Паси по време на официалното откриване на кампанията  на жълтите.

Познавам и обичам хасковския регион, чест е за мен да бъда кандидат тук, защото имам много приятели във всяка община от областта, категоричен бе бившият външен министър на България.

Винаги са ме питали как ще докарам инвеститори, този пък направо ги докарах – с тези думи Соломон Паси представи втория в листата на НДСВ Петър Дудоленски. Той е строителен предприемач, отговарял за построяването на молове в цялата страна. От сцената Паси призова Дудоленски да приложи опита си и в Хасково.

Соломон ПасиНа трета позиция в листа №8 е д-р Ясен Янев – доскорошен депутат и настоящ заместник- министър на труда и социалната политика. След него в единадесетицата са представители на останалите общини в област Хасково, работещи в сферата на образованието и здравеопазването, бизнесмени, мениджъри.

След представянето на кандидатите за депутати официалното откриване на предизборната кампания на НДСВ в Хасково продължи с концерт на местни формации.

 

 НДСВ  Концентът на НДСВ

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button