Избори 2009

Кметът на Хасково определи Петя Ставрева като надежда за региона

Срещата на Синята коалиция с кмета Георги ИвановКметът на Хасково Георги Иванов се срещна днес с водача на листата на Синята коалиция в областта Петя Ставрева. На срещата двамата обсъдиха бъдещето развитието на Хасково и региона и конкретните идеи на Синята коалиция за справяне с икономическата кризата.

„Вие сте градоначалник на един модерен град, който трябва да се развива и заслужава да получи по-голяма подкрепа. В мое лице и като представител на Синята коалиция в националния парламент, Хасково ще има тази подкрепа“, подчерта Петя Ставрева.

„Вие сте едно ново лице и една нова надежда и с Вас демократичните сили имат много голям потенциал в Хасково да изберат свой представител в българския парламент. Сигурен съм, че вие ще защитавате интересите на гражданите на Хасковския регион“, категоричен бе Георги Иванов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button