Избори 2009

Инвестициите в здравеопазването са безпрецедентни

Д-р Димитър Шопов, Райна Йовчева и гл.м.с. Славея СлавоваИнвестициите в здравеопазването в България и в област Хасково през последните 4 години са безпрецедентни. Само в многопрофилната болница тук са вложени над 3 милиона лева, коментира на среща с лекари днес мажоритарният кандидат на Коалиция за България Райна Йовчева.

Още в началото на срещата Йовчева заяви, че е дошла не да агитира, а да чуе проблемите на хората, за да може да помогне за тяхното разрешаване, както го е правила и през последните 4 години в качеството си на областен управител на Хасково.

Срещата на Райна Йовчева с лекаритеНе може да се отрече, че има още много работа, но ние поемаме ангажимент да продължим с реформите в полза на пациентите и професионалистите, които работят в сферата на здравеопазването, категорична бе Райна Йовчева.

В хасковска област все още има болници, които не могат да предложат достатъчно качествени услуги, но ние имаме конкретни идеи как да ги преструктурираме, каза Райна Йовчева.
Коалиция за България се дистанцира от предложенията на някои партии за цялостна приватизация на здравеопазването. Не може държавата да се дистанцира от грижата за хората, заяви мажоритарният кандидат на социалистите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button