Избори 2009

Коалиция „За родината“ ще се бори за чиста и свята република

Иван Праматаров и Николай Наков

Иван Праматаров и Николай Наков

Да бъде възстановена справедливостта в българското общество като се възстанови държавността призоваха в Хасково представители на Коалиция „За родината“. Според представителите на патриотичната организация справедливост означава не само равни права, но и равни задължения.

Водач на листата на „За родината“ в Хасково е Иван Праматаров – университетски преподавател по богословие, от гражданската квота на коалицията. „В 70% от нашите листи са бивши военни и 30% експерти, които цял живот са следвали строги порядки, професионалната етика и не са предавали моралните устои“, каза на срещата в Хасково Праматаров.

Сред гостите бяха Маргарита Хранова, Митко Щерев и Асен Блатечки

Сред гостите бяха Маргарита Хранова, Митко Щерев и Асен Блатечки

Втори в листата с № 20 е подполковник Николай Наков – офицер от резерва с 25-годишна служба, половината от които в Хасково. За да подкрепят кандидатите на коалиция „За Родината“ в Хасково дойдоха Маргарита Хранова, Митко Щерев и Асен Блатечки.

„Вярваме на хората от Коалиция „За Родината“, защото българските офицери никога не са предавали България“, сподели Маргарита Хранова. „Вярваме им не заради пагоните, а защото са хора възпитани в дух на отговорност. Те са граждани като всички нас, но разликата между тях и българските политици е, че за тях понятието „сделка с националните интереси“ е непознато“, заяви Митко Щерев. „За военните предателство към народа на България е невъзможно. За това без страх и колебание на 5 юли с бюлетина номер 20!“, категоричен е и актьорът Асен Блатечки.

Участниците в срещата„Включваме се в предизборната битка, за да откликнем на назрялото от години в българските граждани желание за ред, сигурност и честно управление“, заяви Стойко Кръстев – координатор на коалицията в Хасково.

Участниците в срещата се обединиха около идеята, че единствено със следване на ясни и точни правила България може да се справи бързо с царящия хаос и икономическата криза. Приоритетна цел на Коалиция „За Родината“ е възраждане на морала и патриотизма у българите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button