Избори 2009

Райна Йовчева връчи ключовете на нова линейка в Маджарово

Райна Йовчева връчи ключовете на новата линейка„Факт е, че община Маджарово през последните години не можеше да се похвали с адекватно здравно обслужване. Сега можем да се поздравим с наличието на две линейки и работещ добре оборудван спешен център, който да обслужва пациентите в общината“, каза на среща в Маджарово областният управител и мажоритарен кандидат на Коалиция за България в Хасково Райна Йовчева.

В Маджарово Йовчева официално връчи ключовете на новата линейка, която ще обслужва местното население при нужда. „Когато проблемите на хората се взимат под внимание и когато управляващите обединят усилията си, положителните резултати не закъсняват“, категорична бе Райна Йовчева.

Райна Йовчева разговаря с хоратаМалкото градче радушно посрещна Райна Йовчева, а насъбралите се жители споделиха, че през мандата си тя често е наобикаляла района и се е интересувала от проблемите на хората там. Хората признават със задоволство направеното за тях в областта на медицинското обслужване.

„Молим се за здраве, но здравни работници все си трябват. А и с линейките сме по-спокойни, че ще ни се окаже спешна помощ при нужда и навреме“, категорични са маджаровци. „Ще подкрепим Райна Йовчева, защото тя доказа, че може да работи за хората и да изпълнява обещанията си. Оценяме направеното и с вота си ще и благодарим“, допълниха още те.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button