Избори 2009

Губернаторът на Еврос, Гърция: Райна Йовчева е професионалист

Райна Йовчева и Николаос Замбунидис

Райна Йовчева и Николаос Замбунидис

Областният управител и мажоритарен кандидат за депутат Райна Йовчева получи специално писмо за благодарност и подкрепа от колегата си Николаос Замбунидис – губернатор на гръцката област Еврос.

„Сега в края на мандата Ви като Областен управител и член на Мрежата за Трансгранично сътрудничество Гърция – България – Турция бих искал да отправя своите искрени благодарности от съвместната ни работа през последните години, която не само спомогна за изграждането на традиционните приятелски взаимоотношения на хората от регионите, които представляваме, но и допринесе за устойчивото трансгранично развитие на пограничните области Хасково и Еврос“, се казва в официалната кореспонденция.

Замбунидис отправя към Райна Йовчева искрените си благодарности и за доброто, навременно и полезно съдействие при прилагането на адекватната политика за овладяването на кризисни ситуации с риск за населението.

Писмото на Николаос Замбунидис

Писмото на Николаос Замбунидис

„Сигурен съм, че натрупаният по време на мандата Ви като Областен управител опит в управленската дейност, ще бъде високо оценен от избирателите на предстоящите Парламентарни избори, както и съм убеден, че вие ще успеете по най-добрия начин да защитите инвестираното във вас доверие“, пише в писмото.

Гръцкият държавник изразява и увереност, че бъдещото партньорство между двете области и администрации ще продължи и занапред.

„Развълнувана съм от това признание. Наистина с гръцките ми колеги положихме огромни усилия в посока устойчивото развитие на транграничните ни региони. Съвместните ни дейности по време на пожари и наводнения, както и координираността в решенията наистина бяха от огромно значение при овладяването на бедствените ситуации. Благодарността и подкрепата от тяхна страна означават много за мен. Имаме още много конкретни идеи и надявам се, че ще се развият в най-близко бъдеще“, сподели мажоритарният кандидат за депутат на Коалиция за България Райна Йовчева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button