Избори 2009

Хасковски атакисти и димитровградското ЕНП подкрепиха ГЕРБ

Делян Добрев, Иван Петров и Петър ТомовНа среща между областните координатори на ГЕРБ и Атака Иван Петров и Георги Майоров атакистът е съобщил, че вследствие на противоречията в структурите на партията си той призовава хасковлии да не гласуват за Атака, защото с регистрирането на кандидатите тук е подменен вотът на избирателите. Георги Майоров е призовал хората да подкрепят ГЕРБ на 5 юли.

Предстои след изборите хората в Атака, които са недоволни от политиката на Волен Сидеров, да се съберат и да сформират нова партия. Причината според Майоров била наблюдаващата се мутризация на Атака.

Междувременно днес трябваше да се проведе пресконференция, на която Майоров лично да обяви пред медиите подкрепата си за ГЕРБ. Той обаче не се появи пред журналистите. Причината Иван Петров обясни с получени заплахи снощи.

ГЕРБ получи подкрепа и от друга политическа сила в региона. Председателят на димитровградския клон на ЕНП Петър Томов обяви, че припознава вижданията на ГЕРБ за управление на страната. Добрата работа на местните структури и професионалистите по места са предпоставка за добро управление, категоричен бе Томов. Той потвърди, че лидерката на ЕНП Мария Капон е запозната с подкрепата, която оказват от местната структура на ГЕРБ. Самата Капон е мажоритарен кандидат на РЗС в Пловдив.

ГЕРБ Иван Петров Делян Добрев

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button